Termeni și condiții

Toate preturile de pe acest site sunt preturile finale

Toate statiile cb achizitionate de la noi beneficiaza de garantie de la 1 la 5 ani

Garantia se executa in service-ul autorizat cu laborator propriu. In caz de probleme cu statia aceasta se trimite prin curieer la service. Garantia pentru statiile radio achizitionate de la noi variaza in functie de model de la 1 la 5 ani. Cu acordul utilizatorului

Este important de citit cu atentie inaintea utilizarii acestui magazin electonic.

Neangajarea raspunderii

Nu ne asumam responsabilitatea pentru pagubele, accidentele sau defectiunile produse prin neutilizarea corecta a produselor. Ce tine de deteriorarea, pierderea survenita in timpul transportului este responsabilitatea furnizorului de servicii de curierat.

Datele pentru livrare trebuie atent completate. Acestea pot fi modificate prin accesarea contului personal. Retur Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la data facturarii. Costurile de transport si retur revin clientului. Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data incasarii.

Clientul nu poate pretinde alte daune – morale sau materiale – peste suma platita.

Returnarea se face in ambalajul original, cu aspect identic fara urme sau interventii asupra produsului cumparat.

Termen de livrare

Livrarea Curierat rapid, cu plata ramburs. Termenul de livrare este intre 1 si 3 zile lucratoare pentru produsele existente in stoc. Intarzierile produse nu sunt responsabilitatea magazinului.

Accesarea site-ului

Utilizatori neinregistrati – acestia au acces pentru vizitarea sectiunilor site-ului, dar nu au posibilitatea de a comanda produsele prezentate.

Utilizatori inregistrati – completeaza un formular cu datele personale corecte si pot comanda produsele prezentate. Inscrierea este gratuita. Garantam confidentialitatea.

Produsele au o descriere detaliata si atasata macar o fotografie cu detalii. Cumparatorul va fi informat despre comanda in curs de procesare, telefonic sau e-mail.

Alte solicitari din partea cumparatorului vor fi plasate telefonic sau pe mail si procesate in timpul cel mai scurt.

Litigii Utilizand magazinul virtual http://www.e-statiicb.ro – vizitare sau cumparare produse – utilizatorul isi da acordul pentru “Termenii si conditiile de utilizare”. Orice disputa se va rezolva pe cale amiabila.

Pozele sunt cu carecter informativ.

Extra
Date contact

Adresa: Str. Elena Doamna Nr. 35,
Tecuci, 805300, Jud. Galati
E-mail: office@e-statiicb.ro
Telefon: 0765.313.345

Urmărește-ne și pe ...
Orice statie radio si accesorii
favicon-e-statiicb